dilluns, 4 de maig del 2009

Projecte Nens d'Arreu

El nostre món:






Des del curs passat, l’escola ha iniciat un projecte de Nens d’Arreu amb el qual pretenem acostar les diferents cultures de tots els nens i nenes que hi ha a l’escola (Xina, Romania, Bolívia, Mauritània, Marroc, Gàmbia, Rússia, Índia, Espanya i Catalunya). Cada curs treballa un país i cada cert temps fem una posada en comú a nivell de tota l’escola amb els resultats: capital, ciutats importants, llengües, clima, maneres de vestir, plats típics, música, instruments i danses).
El projecte és a dues bandes, per una part, l'edició d’una sèrie de contes dels països d’origen dels nostres alumnes i, per l'altra, un projecte de centre, de caràcter transversal, per a conèixer i respectar altres cultures.
Un dels objectius és crear una col·lecció de contes dels diferents països. L'any passat es va elaborar el conte "Un tomb...per Bolívia", que es va presentar el 25 d'abril del 2008 a la Sala Galà.
Aquest curs s'ha seguit la mateixa dinàmica del curs anterior, i s'ha creat el conte "Un tomb... pel Marroc", que es va presentar el 24 d'abril del 2009 a la Sala Galà.

L'escola en Números:
Actualment a l'escola som 39 alumnes de P3, 16 de P4, 40 de P5, 10 de Cicle Inicial i 18 de Tercer de Primària.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada